29 Temmuz 2008 Salı

‘Fenerli oyuncular koşmuyor, uçuyor’

‘Fenerli oyuncular koşmuyor, uçuyor’

MTK Teknik Direktörü Garami´den Fenerbahçe´ye övgü dolu sözler: "Çok güçlü bir takım. Semih´i tutacak oyuncu göremiyorum. Kimse bizden mucize beklemesin"
29.7.2008


‘Beklediğimden güçlü’
Devler Ligi 2. ön eleme turunda yarın akşam oynanacak maç öncesi MTK cephesinde endişe hakim. Dün sabah yapılması planlanan idmanı iptal ederek, oyuncularına saatlerde Fenerbahçe’nin maç kasetlerini izleten teknik direktör Jozsef Garami, beklediğinden çok daha güçlü bir takımla karşılaştığını söyledi. Sarı-Lacivertli futbolcuların koşmadığını adeta uçtuğunu ifade eden Garami, “Semih’e ise markaj yapacak oyuncu göremiyorum. O kadar koşuyor ki, onu savunacak oyuncu, ilk yarıda yorulur” dedi.

‘Beyaz bayrak çekmeyiz’
Çok güçlü bir takımla karşılaşacaklarının altına çizen MTK’nın hocası, “İki kulübün futbolcularının değeri ortada. Dolayısıyla kimsenin bizden mucize beklemeye hakkı yok. Çok koşarak ve iyi savunma yaparak Türkler’i durdurmaya çalışacağız. Budapeşte’ye iyi bir sonuçla dönmek için uğraşacağız” diye konuştu. Kaleci Vegh ise şu açıklamayı yaptı: “Bizden beyaz bayraklarla teslim olmamız beklenmesin. Daha önce turu geçen biz olmuştuk. Şimdi neden olmasın. Ben ve arkadaşlarım savaşmaya hazırız.”

Hiç yorum yok: