29 Temmuz 2008 Salı

Başkan Eto'o hakkında kararsız!

Başkan Eto'o hakkında kararsız!

Barcelona başkanı Joan Laporta, satış listesine koydukları Kamerunlu golcü Samuel Eto'o'yu takımda tutabileceklerini açıkladı.
29.7.2008


Laporta, Eto'o'nun kendisini futbola ve takıma adamış bir görüntü sergilediğini ve Kamerunlu golcüyü satış listesinden çıkarabileceklerini söyledi.

"Bir ara en mantıklısı, kadrodaki en önemli oyuncular da dahil olmak üzere takımdaki herşeyi sırayla yenilemek gibi görünüyordu. Ama dünyada hiçbir şey bu kadar kesin ve katı değildir" diyen Laporta, "Samuel hakkındaki karar değiştirilemez değil. Psikolojik ve fiziksel yönden göstereceği gelişim, onun hakkındaki son kararımızı belirleyecek" dedi.

Frank Rijkaard'ın gönderilmesinden sonra Barca'nın başına geçen Pep Guardiola, Eto'o ile birlikte Ronaldinho ve Deco'yu da kadroda düşünmediğini açıklamış, Ronaldinho Milan'a ve Deco Chelsea'ye satılmıştı.

Barcelona, transfer döneminde savunmasını Martin Caceres, Gerard Pique ve Daniel Alves ile, orta sahasını Aleksandr Hleb ve Seydou Keita ile güçlendirdi. Laporta, Guardiola'nın şu ana kadarki çalışmasından memnun olduğunu, genç teknik adamın, davranışlarıyla oyuncuların saygısını kazandığını söyledi.

Barcelona başkanı, Lionel Messi'yi Olimpiyat Oyunları için serbest bırakmaları yönünde FIFA'dan bir karar çıkması halinde Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) başvuıacaklarını da sözlerine ekledi.

Hiç yorum yok: